ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία

SmartLearn

Ξεκινήσαμε έως χρήστες του SMARTBoard το 2006 στο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ M.E. “ΚΟΡΥΦΗ” και στο Εργαστήριο Eλευθερων
Σπουδών Data Bank Computers στην Αριδαία και από την πρώτη ώρα ερωτευτήκαμε τον πίνακα για τις απίστευτες δυνατότητες που προσφέρει στη διδασκαλία.

Μετά από τρία χρόνια καθημερινής χρήσης του και όντας απολύτως βέβαιοι για την χρησιμότητα του και την αξιοπιστία του αποφασίσαμε να ασχοληθούμε και εμπορικά με την προώθηση του.

Η εταιρεία SMART LEARN, ιδρύθηκε με αποκλειστικό σκοπό την εξουσιοδοτημένη διανομή των Διαδραστικών προϊόντων Smart με κορυφαίο τον διαδραστικό πίνακα SMARTBoard.

Η διανομή, η εγκατάσταση, υποστήριξη γίνεται από άριστα καταρτισμένους και εκπαιδευμένους συνεργάτες, γνώστες της εκπαίδευσης.

Η διαδραστική αίθουσα του μέλλοντος σας περιμένει στις εγκαταστάσεις μας, για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία του διαδραστικού πίνακα SMART Board. Το μόνο που χρειάζεστε για να μπείτε σε αυτό το φανταστικό κόσμο είναι η άκρη του δακτύλου σας!

Από το 2009...
...συμμετέχουμε διαρκώς σε εκδηλώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προωθώντας τις νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση.
✓ Ενημερώνουμε τους συναδέλφους στα Φροντιστήρια Μ.Ε. και σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς, για τις τάσεις στα διαδραστικά συστήματα.
Εξοικειώνουμε τους μαθητές ανά την Ελλάδα με τα διαδραστικά συστήματα, ως η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα, όπου μπορούν αυτά να συγκριθούν.
✓ Δημιουργούμε λογισμικό, εφάμιλλο των σύγχρονων απαιτήσεων της εκπαίδευσης.
✓ Βελτιωνόμαστε διαρκώς για να παρέχουμε στον πελάτη, τη καλύτερη δυνατή επιλογή διαδραστικών συστημάτων με βάση τις ανάγκες του.
Previous slide
Next slide