,

SMART Board GX series

Διατίθεται στις παρακάτω διαστάσεις:

65″

75″

85″

Καλέστε 2384023435 για διαθεσιμότητα και τιμές.

Κωδικός προϊόντος: smartboard-gx-series Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Ξεκινήστε την διαδραστική εκπαίδευση από εδώ

Νέο μοντέλο για το 2021! Η σειρά SMART Board GX σας δίνει όλα τα βασικά στοιχεία που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε με τη διαδραστικότητα – σε απίστευτα προσιτή τιμή. Η σειρά GX περιλαμβάνει ισχυρά εργαλεία διδασκαλίας και μια απλή εμπειρία χρήστη. Συνδέστε συσκευές, περιεχόμενο και διαδραστική μάθηση με τρόπους που έχετε δεν έχετε φανταστεί.

GX_Render_right2 (1)

4K Ultra HD
LED 50,000 hrs

Free software
included

HyPr Touch™
with EMR

Personalized
login

26 points
of interaction

SMART Assure
warranty

Sensors for ambient
light & proximity

Energy Star
& Ecodesign certified

GX-videoconferencing-Windows

Όλα όσα χρειάζεστε σε προσιτή τιμή

Βοηθήστε τις τάξεις σας να γίνουν πιο συνδεδεμένες και περισσότερο αφοσιωμένες. Το SMART Board GX σας επιτρέπει να φέρετε την εύχρηστη διαδραστική τεχνολογία της SMART στην τάξη σας, με μια ευέλικτη, προσιτή λύση πολύ ανώτερη από τους ξεπερασμένους βιντεοπροβολείς στην τάξη.

Σχεδιασμός αφής για την εκπαίδευση

Με 20 ταυτόχρονα σημεία αλληλεπίδρασης, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να γράφουν, να διαγράφουν και να μετακινούν σημειώσεις με διαισθητικό τρόπο. Συνδέστε τον υπολογιστή σας με τη σειρά GX και γράψτε, μετακινήστε, και διαγράψτε αυτόματα χωρίς να χρειάζεστε επιλογές μενού – που υποστηρίζονται από Object Awareness.

Screenshot-2020-12-11-at-2.21.25-PM-1024x290
  • Χωρίς την χρήση υπολογιστή

    Ο ενσωματωμένος υπολογιστής Android ™ δίνει στους εκπαιδευτικούς την ελευθερία να περιηγούνται στον ιστό, στον ψηφιακό πίνακα, στην κοινή χρήση οθόνης και πολλά άλλα χωρίς να χρησιμοποιούν συνδεδεμένη συσκευή.

  • Κρατήστε ψηφιακές σημειώσεις παντού και σε κάθε τύπο

    Η καλύτερη εμπειρία γραφής της SMART δεν περιορίζεται μόνο στον ψηφιακό ασπροπίνακα. Το λογισμικό SMART Ink® τοποθετεί τις ψηφιακές σας σημειώσεις όπου θέλετε – γράψτε σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο Web και το ψηφιακό ‘μελάνι’ παραμένει ακόμη και όταν πλοηγηθείτε.

  • Γράψτε πάνω σε γνωστούς τύπους αρχείων.

    Γράψτε σε αρχεία PDF και Microsoft Office® και μετά αποθηκεύστε τις σημειώσεις σας σε σχεδόν οποιονδήποτε τύπο αρχείου. Μετακίνηση, αντιγραφή / επικόλληση και διαγραφή σημειώσεων ή ακόμη και μετατροπή τους σε κείμενο, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε στυλό ή να ενεργοποιήσετε νέες ρυθμίσεις εργαλείου κάθε φορά που θέλετε να γράψετε. Όλα χωρίς επικάλυψη ή ειδική λειτουργία μελανιού.

  • Μεγαλύτερη και καλύτερη βιντεοδιάσκεψη

    Συνδέστε οποιαδήποτε συσκευή Windows PC ή iOS στη σειρά GX σας για μια εμπειρία υψηλής ποιότητας βιντεοδιάσκεψης. Οι καθηγητές μπορούν να μοιραστούν τα ισχυρά εργαλεία εκμάθησης του SMART και άλλες εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές για την παράδοση μαθημάτων. Χρησιμοποιήστε τα ενσωματωμένα εργαλεία προσοχής των μαθητών σε πραγματικό χρόνο για βελτιωμένη εξ αποστάσεως μάθηση.

  • Εύκολη σύνδεση μαθητικών συσκευών

    Οι μαθητές μπορούν να συνδεθούν εύκολα μέσω κοινής χρήσης οθόνης για να παρουσιάσουν την εργασία τους και να συνεργαστούν με την τάξη τους, μοιράζοντας έως και τέσσερις συσκευές ταυτόχρονα. Οι εκπαιδευτικοί οδηγούν τη μάθηση και μπορούν να διαχειρίζονται το περιεχόμενο κοινής χρήσης οθόνης χρησιμοποιώντας το touchback

Μέγεθος

65", 75", 85"

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “SMART Board GX series”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *